fullt upp

Igår åkte karin hem till sina föräldrar och lämnade Naima med mig =)

vi har haft dundrans kul men nu e jag så trött så jag orkar inte skriva mer just nu men ska uppdatera nu så min bild kommer upp ;-)

puss och love

vakna sjukhuset ringer...

Ja igår (måndag) va vi på sjukhuset med Naima och träffade farbror-doktorn som kollade på prickarna och knölen på hennes lilla lilla ben. Han sa att detta var konstigt att hon bara hade prickar på ett ben så han fixade en remiss till röntgen och ultraljud tills imorgon (idag) och sen fick hon lämna ett rör blod (här måste jag erkänna att jag såg framför mig sånna rör som jag ger... och jag tänkte stackars lill-tjej!!) men det va ett stick i fingret och ett pytte rör som hon inte ens fyllde till hälften *puh* Men det tyckte inte Naima för va hon skrek när sticket kom!!

ja sen kl 08:55 ringer de från röntgen (idag) och de frågar om 

-  kan komma till kl 09:15?
- ...eeeh nej ( karin ligger och sover bara jag å Naima uppe)
- till halv tio då? (vid det här laget tror jag inte att det finns så mycket tider så)
- ja vet inte om vi hinner eftersom vi inte är klara
- men stressa inte vi sätter den tiden så är det bara att vänta så ropar vi upp er..
- okej

efter vi lagt på så springer jag å väcker karin som inte blir så glad att bli väckt och att få reda på at hon har 30 min på sig att göra sig iordning och ta sig till sjukhuset (2-3 km) men men klockan 09:20 är vi påväg och 09:35 är vi framme måste vara ett rekord!!! 

men när vi kom in så fick vi nästan direkt komma in och efter TRE doktorer på ultraljudet så kom de fram till att det kanske syns en extra vävnad ovan smalbenet vilket kan vara en början till en fettansamling... kändes ganska svävande tycker jag... jaja men Naima var super duktig! för övrigt sa alla tre "vilken sötnos det här var då!" *stolt pappa* ;-)

Sen fick vi vänta en sväng och sen in på röntgen, där jag och en kvinna höll i hennes lilla ben och då sa hon att
- alla barn som blir fasthållna så här skriker men inte hon.. *ännu stoltare pappa!!*

sen efter det var klart och Naima hade blivit kallad för najma och naimi... vilket allt tyligen tycker är "roligt" men hon heter faktist NA-IMA :-)

Sen har vi dop planerat till den 19 aprill vilket e lite spännande =)

Men nu är det over and out!

Måndag och sjukhuset

Ja idag är det måndag och lill tjejen vaknade kl 07:20 pigg och glad, så jag gick upp med henne för att karin skulle få sova lite extra, ända till klockan 9 då jag hade dukat upp frukost åt oss.

Naima var inte lika glad över att hon fick titta på när mamma å pappa mumsade i sig så hon fick en majskrok vilket hon gladeligen smulade sönder och kastade ner på golvet och blev sur igen, Då blev det lite turkisk yogurt och när det va slut lite välling. Sen var det gnugga gnugga i ögonen och grin grin vilket betyder jag är SUPER TRÖTT!

Nu är klockan halv tolv och hon sover fortfarande, blir nog att vi väcker henne eftersom vi ska till farmor en sväng innan vi ska till sjukhuset och kolla upp en knöl som hon har på benet. 

Ja veckan som var har jag avverkat sin introduktions vecka på det nya vikariatet (som personlig assistent på en särskola) vilket gick super bra! Underbart att få jobba igen känner att man saknat att göra något utanför hemmet också.Ska tillbaka och gå en extra intro dag eftersom jag missade badet (pga. för höga värden i vattnet) så det känns bra.
Samma dag ska jag också löneförhandla med chefen vilket känns lite jobbigt eftersom man är rätt oerfaren! Men hoppas iaf att jag har lite tåga och får igenom det jag vill, uppdatering om det tisdag den 11.

Nu är det sportlov vilket kommer mer vara en vecka utan jobb men med A-kassa och många underbara timmar med Naima!! Men kommer även att vara en del med mamma (farmor) min och min mormor (gammel mormor).

Är ganska jobbigt med dessa nya namn till sin släkt som mamma blir farmor, mormor blir gammelmormor och bror min blir farbror, det är ju något man säger åt gubbarna som sitter på stan... jaja men nu ska jag väcka lill-strumpan så vi kommer iväg någon gång..






RSS 2.0