Fredag och flyttlördag

imorgon flyttar familjen Hansson-Englund till större vilket innebär att jag inte kommer kunna skriva något här eftersom internet tar mellan 3 och 5 veckor... SUCK... men ja får väll ta tag i att iordningsställa lägenheten =) 

 

Kram å kram på er <3


BHA!

Ja nu skulle man sent om sides göra en flyttanmälan på adressandring.se och när man TILLSLUT kommer till att verifiera så kan man välja med snailmail eller med bankID och naturligvis väljer jag med BankID och inte FAN fungerade det så efter 200 försök med samma dåliga resultat så får jag välja den segare varianten...suck..! 

 

Humpf... jaja men nu har jag fått klaga av mig lite..

tillbaka till flyttpackandet *tjohoo* 


Tisdagens långa arm

Ja natten tills idag så vaknade Naima vid ett flertal tillfällen, så dagen har varit lång och trött....

 

Men idag så fick jag reda på att jag ska få se Glada Hudik Teatern´s föreställning Elvis på Torsdag med jobbet =D SÅ det va en himla tur att jobbet bjuder eftersom jag ville se den!! nu blir det med jobb barnet mitt så jag kanske får gå efter 10 min men jaja det ska bli roligt iaf!

 

Sen så igår va jag å köpte en kalender eftersom jag nu ska sitta med i två nämder.. för man måste ha koll och se lite viktig ut med kalender haha.. ;) 

 

Och Vikariefesten va ju hur kul som helst finns lite roliga bilder på facebook *ler*

 

Ja imorgon är det lååång dag ända till 16:00!! phu! sen är det bara hem å packa vidare så att lägenheten kan flyttas på lördag, vi var för övrig där idag å fick en nyckel... FY FAN va jag längtar nu!

ska bli så himla skönt att få komma till en större igen! 

 

kram kram


Fredag & Helg

Ja hej!

 

nu är jag en dag sen men ja det va inte mycket tid igår...

 

Onsdag

Ja var på föreläsningar på dagen vilket var sådär eftersom den första lät som Stefan å christer (buskis killarna) vilket gjorde det hela lite svårare att lyssna på men man satt på helspän å väntade på en fräckis ;)

Sen så det så stressade man hem för att få en liten gnutta av sin underbara familj och sen vidare till stan för att gå på möte med MP. När vi satte igång så blev jag vald till ordförande på mötet, och sen körde de igång, är lite svårt att styra de man inte känner så bra.. men det gick bra ändå! Jag gick upp till val på två poster den ena var som ersättare i "Skol- och kulturnämden" och i "Högskolesamverkan i Hälsingland" vilket jag kom in i båda =D *tjoohoo* 

 

Så nu ska jag få bli introducerad i skol- och kulturnämden så sen när jag känner mig trygg å säker kommer jag att "ta över ordinarie posten där" :) Så igår när jag träffade Chefen på jobbet å berättade att jag nu var invald så blev hon glad för att få en talesman för särskolan i nämden, det känns jätte bra jag har andra som tror på mig och hoppas på mig..!

 

Sen så åkte Karin och naima iväg till ljusdal å lämnade mig ensam, eller ja jag ska ju jobba å så och de ska ta ett års kort men nu får jag inte träffa dem föens på SÖNDAG!! :-(  Inte roligt alls... sover ju super dåligt utan dem... miss and love U!! 

 

Fredag 

Idag var vi iväg på hemligtur med jobbet och vi åkte inåt landet till Delsbo och ett ställe som hette Svan....ehhe ja nå med svan hette det iaf ;) och där käkade vi lunch, den var super god! Dillstuvad potatis, lax och en super god sallads buffé (det fanns kött också men det retade inte mina smaklökar alls..)  Sen tillbaka in till stan å fixa det sista inför festen imorgon. Nu ligger kött i marinaden och drickan på kylning :D 

 

*Lyssnar på* Afasi & Filthy - Jobb (grym låt!!)

Rösta Kristoffer ;-) 

Vi hörs nog inte imorgon... :-p love peace and understanding


Bära bära

Ja andra dagen på jobbet...

Idag har jag bara burit möbler, för som kvinnorna på jobbet sa härom dagen "vi skulle bära sofforan men då var alla män borta..." haha ja i jämlikhetens anda så var vi "män" tvugna att bära sofforna :P 

Och sen så möblerade vi om i klassrummet vilket var roligt att få vara med att bestämma över hur det ska vara, för ibland så är jag ganska övertygande om det jag vill ;P 

Imorgon ska jag iväg på heldags föreläsning om hjärnans utveckling vilket ska bli mycket roligt och intressant! 

Tjing vi hörs nog på torsdag eftersom jag ska direkt från föreläsningen hem för att äta sen till möte med miljöpartiet :)


Hade!


Första dagen på jobbet

Idag så började jag igen kl 08:00, vilket var roligt :)

Fast det var som när en annan kom tillbaka till skolan efter sommarlovet alla hejade glatt & det behövdes mycket hyschande innan alla tystnade.. *ler* Måste säga att jag jobbar på en särskola som assistent. :)

Så hela dagen har vi pratat om vad och hur vi ska kunna jobba bättre.. 

inte så mycket roligt att skriva om.. sen på onsdag ska vi på en föreläsning om hjärnans utveckling (kommer att bli mycket spännande! Denna föreläsning slutar kl 16:45 och kl 17:00 så börjar stormötet för Miljöpartiet... jag ska vara ordförande på mötet så det ska bli roligt och jag ska även stå inför ett val, men mer om det berättar jag om på Torsdag.. *ler*

 

Hej hopp vi hörs imorgon igen :)


Packningsdag

Idag så vaknade lill-tjejen kl halv 6 vilket naturligtvis var jätte trevligt.... men kl 7 satt jag uppe med donnan och tittade lite på barn tv och OS så klart ;) för hon tittar lika gärana på barn tv som när människor gör konstiga saker :P

 

Som härom dagen när vi satt och tittade lite på en repris av So you think you can dance å hon började dansa för sig själv sittandes i mitt knä och sa "dansa...dansa". Hon är så underbar!! Men nu lät det som att vi bara tittar på tv med Naima, men det gör vi absolut inte, utan hon springer hela tiden (eller ja går eller stapplar kanske är mer rätt ;) och hämtar böcker :) 

 

Ja idag så kom Mamma min och hämtade Naima kl 12, så jag och karin skulle kunna packa. och va mycket skräp som man sparar på..! så en dammsugare, några slitna kuddar, en gammal sackosäck och en massa annat hamnade i "skräp lådan". Så nu känns det bättre med 4 lådor till som är packade, dock är det super tråkigt att öppna skåpen i köket eftersom vi har bara minimum av glas och talrikar.. men ändå skönt att de är nedpackade!

 

Ja imorgon är det slut på "semestern" och tillbaka till arbetet... vilket iofs ska bli väldigt skönt att få använda hjärnan till lite andra saker än vilken mat som ska lagas och vilken kanal som visar bäst OS sändning :P Sen imorgon ska jag ringa två samtal ena till naprapat för min onda rygg som jag gått med nu i 2 månader, har inte haft råd att fixa till :(  Det andra samtalet är till hälsocentralen för att jag måste kolla upp min näsa för är aldrig helt ren i näsan och vilket gör att jag bara andas med munnen vilket är jobbigt på nätterna....ja okej då jag snarkar.. fan va jag svansar runt het gröt.. varför känns det lite tabu att prata om det? Men nu så ska jag iaf kolla upp vad jag behöver göra för att få sova utan detta störande moment..

 

nä nu ska jag ta å lägga mig så det blir lite sömn så jag orkar med första dagen på jobbet :) 


Klagomål

Ja hej igen….

Det va ett tag sen jag var här och skrev, men tiden springer iväg! Men när snart är jag pensionär och då ska jag skriva en jävla massa här på min blogg! Då ska jag skriva om hur dåligt vädret är, att maten smakade bättre förr och att allt som är sämre var bättre förr, inte för att det kanske kommer vara så men bara för att jag är gammal och för att jag får klaga ;) hahaha

Jaja nu till the real shit..

Ja nu har Naima fyllt ett år och herregud!!! Va tiden flyger!

Det hela är hemskt för nu när man blivit förälder så förstår man att livet är kort.. synd att man inte fattade det innan… jag fattade i alla fall inte att det var så här ”kort”

Just nu så händer det mycket i livet, nu i morgon (söndag den 17) så ska farmor (min mamma) ta Naima så jag och Karin hinner packa lite, för när hon är hemma kan ”bara” en i taget packa… Flyttlasset går den 30e augusti till en 3a på Vänortsvägen 10. Det är bara 4 trappuppgångar ifrån där jag växte upp… :)
 Ja sen på måndag så börjar jag jobba vilket jag längtar otroligt mycket eftersom då får man rutin på livet igen! 
Sen nästa helg så är det vikariefest för oss som jobbat på kortis i sommar, fast det är sådan bra fest så vikarierna från de senaste 4 åren kommer (haha). Men vi är ändå bara 13st (många som återkommer varje år..)

Sen då..ja vist Naima ska börjas inskolas på dagis i oktober…!! Det ska bli skönt men lite trist för en annan, men nu hoppas jag att Karin hittar ett jobb så hon får träffa lite andra människor än mig och Naima (vi är inte så roliga 27-7-365 ;) 

Sen så hoppas jag på att min politiska bana ska börja ta form nu… (jag gillar blixtkarriärer) För nu så ska två av de tyngsta namnen inom mitt parti i Hudiksvall avgå, så då kommer det finnas plats att ”ta plats”, känner i min ”engagera sig nerven” att det behövs göras lite nu ;D Hoppas bara att jag kan kombinera mitt jobb och det politiska…!!! Ska prata med Chefen nu på måndag så det spritter lite i kroppen och jag vill att det ska vara måndag nu! 

Sen har ju min vän Sofia fått en liten Wilmer! (super sötis) GRATTIS SOFIA !! 
Ja barn sugen är man när man få se de små liven, men NEJ NEJ inte än ska väntas ett tag till. Nu behövs det koncentreras på jobbfronten och ordna upp allt som fått ligga på hyllan och/eller inte spikats upp..
Love u all

Ps. tänk på att varje val spelar roll Ds.


RSS 2.0